Pakej Percutian Surabaya Dari Bali

Pakej Percutian Surabaya Dari Bali

Pakej Percutian Surabaya Dari BaliPakej Percutian Surabaya Dari Bali adalah salah satu pilihan pakej percutian Surabaya start dari pulau denpasar Bali. Pakej trip ground ini kami rancang untuk mengikut keinginan pelancong yang akhir akhir ini ramai pergi bercuti ke Bali sekali ke tempat tempat lawatan di Surabaya, sememangnya Bali dan Surabaya adalah tempat yang mempunyai banyak destinasi pelancongan di Indonesia, olehnya travel ejen kami rancang pelbagai pilihan pakej percutian Surabaya dari denpasar pulau Bali dengan harga jimat atau bajet murah dan service terbaik.

Pakej Surabaya Bromo, Kawah Ijen & Malang

Pakej Lawatan Ke Surabaya ini dapat anda tempah untuk cuti sekolah, percutian keluarga (tour family), honeymoon atau bulan madu dan lain lain. Dan pakej pelancongan ke surabaya yang kami tawarkan disini adalah lawatan ke Gunung Bromo, Kawah Ijen, Percutian ke Malang city tour, Ladang Epel, Masjid jin atau masjid ajaib turin, Madakaripura Waterfall, Ziarah makam wali, Bukit jaddih dan tempat tempat menarik lain lain di kawasan Surabaya Indonesia.

Pakej Percutian Surabaya Bromo

Pakej Percutian Surabaya Dari BaliPakej Percutian Bromo adalah pilihan pakej Percutian Surabaya start dari Surabaya, Malang dan Bali airport. Gunung Bromo merupakan tempat pelancongan popular dan terbaik yang banyak dilawati pelancong tempatan mahupun asing.

Gunung Bromo mempunyai banyak tempat yang sepetutnya anda lawati, diantarnya ; Penanjakan 1 atau tempat terbaik untuk melihat Sunrise, Kawah Bromo, Padang Savana, Pasir berbisik dan tempat cuti sekitar Bromo lainnya.

Baca ; Tempat percutian terbaik sekitar Bromo

Pakej Percutian Kawah Ijen Surabaya

Pakej Percutian Surabaya Dari BaliPakej Percutian Kawah Ijen adalah pilihan pakej percutian Surabaya start dari Surabaya, Malang dan Bali airport. Kawah Ijen adalah tempat percutian Surabaya yang terletak diantara daerah Banyuwangi dan Bondowoso.

Kawah Ijen termasuk destinasi pelancongan yang mempunyai fenomena alam berupa Blue Fire yang juga disebut Blue flame, sehingga menjadi salah satu destimasi melancong yang wajib di lawat ketika bercuti ke Surabaya.

Tempat pelancongan dekat kawah Ijen ; Mini Niagara Waterfall

Pakej Percutian Ke Malang Indonesia

Pakej Percutian Surabaya Dari BaliPakej Percutian Ke Malang adalah pilihan pakej percutian Surabaya start dari Surabaya, Malang dan Bali aiport. Malang Batu merupakan bandar terbesar kedua di Surabaya yang populer mempunyai ladang buah epel yang sangat luas.

Selain terkenal mempunyai ladang epal terbaik, Malang Batu juga terkenal memiliki tempat tempat pelancongan terbaik di Kota Surabaya, seperti Muzium angkut, Taman bunga, Masjid turin, Jatim park dan tempat menarik lainnya.

Tempat pelancongan kawasan Malang Batu ; Coban Pelangi Waterfall

Demikian maklumat mengenai “Pakej Percutian Surabaya Dari Bali”, untuk informasi pakej percutian BromoKawah Ijen, Hiking Semeru, Malang Batupakej ground SurabayaTempat tempat percutian menarik di Surabaya, kemudahan pelancong dan lain lain,  sila hubungi contact travel ejen kami.


PILIHAN PAKEJ PELANCONGAN SURABAYA INDONESIA :

Pakej Percutian Surabaya Indonesia