Pakej Percutian Ke Malang Surabaya 2 Hari 1 Malam

Pakej Percutian Ke Surabaya Malang 2 Hari 1 Malam

Pakej Percutian Ke Malang Surabaya 2 Hari 1 MalamPakej Percutian Ke Malang Surabaya 2 Hari 1 Malam adalah pilihan dari pada pakej percutian Surabaya 2 Hari 1 Malam. Trip percutian ke Malang Surabaya ini kami sediakan untuk pelancong yang mempunyai masa cuti 2 hari 1 malam, baik bersama family, group, percutian sekolah atau untuk Bulan Madu | Honeymoon.

Malang Batu adalah termasuk dalam kategori bandar di Surabaya yang memilki banyak tempat pelancongan menarik di Jawa Timur, Indonesia. Ramai yang melancong ke gunung Bromo Surabaya, tapi mereka serasa ada yang kurang tampa melawat ke tempat percutian di Batu Malang, Surabaya.

Pakej Pelancongan ke Malang Surabaya 2 Hari 1 Malam

Dalam program Pakej Percutian ke Malang Indonesi ini kami mengajak peserta tour ke tempat Percutian Surabaya, khususnya di kota Malang Batu Surabaya, seperti ladang epal, sebuah Icon dari pada kota Malang Batu, Surabaya. Pelancongan Malang Batu ini boleh anda mulai dari Surabaya, Malang, Banyuwngi, Jogja atau Bali, Untuk mengetahui detail butiran / itinerary paket wisata Malang Surabaya 2h1m adalah sebagai berikut :

HARI KE 1: SURABAYA / MALANG – BATU CITY TOUR – HOTEL / HOMESTAY.

  • Percutian ke Malang kami awali dengan pengangkutan peserta tour di Surabaya / Malang Batu, kemudian dilanjutkan ke destinasi pertam iaitu percutian Air terjun coban rondo.
  • Serasa puas menikmati indahnya Air terjun coban rondo, tour pelancongan dilanjutkan menuju lokasi Ladang epal Malang, disini anda akan merasakan bagaimana senangnya memetik buah epal lansung dari pohonnya dan sekaligus menikmatinya sehingga puas.
  • Setelah puas menikmati buah epal, maka perjalanan dilanjutkan menuju lokasi pelancongan Muzium Angkut yang mempamerkan pelbagai alat pengangkutan dari Indonesia dan juga beberapa negara lain.
  • Setelah selesai ber-safari dan puas menikmati pelancongan Muzium Angkut, kami membawa anda ke hotel / homestay, check in dan rehat (free program)

HARI KE 2: CITY TOUR MALANG BATU – SURABAYA, MALANG / BALI

  • Setelah makan pagi dihotel, kita terus check out dan menuju taman 1000 bunga atau Selecta Batu Surabaya.
  • Selesai menikmati kebun bunga atau taman bunga, kami menghantar anda kembali ke Surabaya atau Malang, apabila masih ada masa yang sangat cukup, kita boleh singgah di pusat oleh oleh khas batu Malang terlebih dahulu.
  • Selesai shopping di pusat oleh oleh, kami menghantar anda ke Surabaya atau Malang Kota Batu dan Paket wisata Malang 2h1m, selesai.

Demikian info mengenai Pakej Surabaya Malang 2 Hari 1 Malam. Untuk informasi Pakej Pelancongan Bromo, Kawah Ijen Surabaya, Hiking Semeru Surabaya, pakej ground Surabaya, Bajet percutian ke surabaya, Tempat percutian menarik di Surabaya, kemudahan pelancong dan lain lain, sila hubungi contact travel ejen Surabaya kami.


PILIHAN PAKEJ PERCUTIAN GUNUNG BROMO, MALANG, JAWA TIMUR :

Pakej Lawatan ke Malang Batu Surabaya 2 Hari 1 Malam

Mungkin Anda juga menyukai