Pakej Percutian Ke Malang Surabaya 4 Hari 3 Malam

Pakej Percutian Ke Malang Surabaya 4 Hari 3 MalamPakej Percutian Ke Malang Surabaya 4 Hari 3 Malam adalah pilihan pakej percutian Surabaya, yang kami sedia untuk pelancong yang teringin lawat tempat menarik di Malang Surabaya, baik bersama keluarga / family, group, lawatan sekolah, Bulan Madu atau Honeymoon.

Malang Batu termasuk dalam kategori bandar yang memilki banyak tempat percutian popular di Surabaya, Jawa Timur, Indonesia, majoriti pelancong yang melawat ke gunung Bromo Surabaya majoriti lawat tempat percutian Malang, Surabaya, Indonesia.

Pakej Percutian Surabaya 4 Hari 3 Malam adalah salah satu pilihan Pakej Percutian Surabaya yang ramai diminati oleh pelancong tempatan mahupun luar negeri dan pakej Surabaya Malang 4h3m ini sangat sesuai untuk percutian keluarga, kanak kanak, warga emas atau cuti sekolah.

Sekiranya tuan / puan berminat join Pakej percutian ke Malang Indonesia 4h3m, bole kita mulakan start dari Surabaya, Malang, Bali atau dari pusat bandar area Jawa Timur lain. Iitinerary program package ke Malang Batu Surabaya 4d3n adalah sebagai berikut :

Itinerary Pakej Pelancongan Surabaya Malang 4 Hari 3 Malam

HARI 1: SURABAYA / MALANG BATU – COBAN RONDO – BATU NIGHT SPECTACULAR

 • Pihak travel agensi Surabaya memulakan trip percutian ke Malang Surabaya 4 Hari 3 Malam dengan pengangkutan anda di Surabaya atau Malang.
 • Selepas itu bapak supir menghantar anda uuntuk melawat coban rondo waterfall dan kemudian check in hotel – isitirahat sejenak.
 • Pukul 16:30pm bergerak ke BNS (batu night spektakuler) yang merupakan tempat / wahana permainan (theme park).
 • Selepas melawati bns, kembali ke hotel – berehat untuk persiapan program Pakej percutian ke Malang Indonesia, esok.

HARI 2: PETIK APEL BATU – SELECTA / TAMAN BUNGA – MUSEUM ANGKUT

 • Pukul 08:00 / selepas breakfast, tour batu bermula dengan lawatan ke ladang epal Surabaya kemudian dilanjutkan dengan melawat tempat mandian plus taman bunga selecta.
 • Selepas pusing pusing kawasan taman 1000 bunga selecta, pihak travel agensi kami menghantar anda ke Museum angkut.
 • Setelah puas ber-safari di muzium angkut yang terdiri daripada beberapa jenis pengangkutan, kami menghantar group kembali ke hotel – berehat untuk prepare trip esok.

HARI 3: JATIM PARK 2 (JAWA TIMUR PARK 2) – RUMAH POHON BATU – ALON ALON MALANG BATU

 • Selepas breakfast, tour dilanjutakn paket percutian malang menuju jatimpark 1, salah satu theme park terbaik di Malang Surabaya.
 • Puas explore semua kawasan jawa timur park 1, tour diteruskan ber-safari ke rumah pokok sekali melihat suasana kota batu dari puncak gunung banyak.
 • Selepas itu pihak travel agent kami menghantar balik hotel dan berehat untuk prepare program pelancongan esok.

HARI 4: TEMPAT OLEH OLEH – SHOPPING TOUR SURABAYA – SURABAYA AIRPORT, FINISH.

 • Check out hotel, kemudian tour menuju tempat percutian malang yang terakhir, iaitu pusat oleh oleh khas Batu Malang atau tempat membeli belah.
 • Selepas itu diteruskan perjalanan menuju tempat shopping murah dikawasan bandar Surabaya +- 3 jam, yakni dekat airport Surabaya.
 • Selepas program shopping tour, pihak travel ajen menghantar Anda ke Surabaya (stesen, hotel / airport), dan pakej percutian Surabaya Malang  4 Hari 3 Malam selesai.

Demikian maklumat mengenai “Pakej Percutian Ke Malang Surabaya 4 Hari 3 Malam”. Untuk informasi Pakej Percutian Surabaya Gunung Bromo, Trip fullboard Surabaya, pakej ground Surabaya, Bajet percutian ke surabaya, Tempat percutian menarik di Surabaya, sila hubungi contact travel ejen kami.


PILIHAN PAKEJ PERCUTIAN GUNUNG BROMO, MALANG BATU, JAWA TIMUR :

Pakej Surabaya Malang Batu City Tour 4 Hari 3 Malam

Mungkin Anda juga menyukai