Pakej Percutian Ke Malang Surabaya 3 Hari 2 Malam

Pakej Percutian Surabaya Malang 3 Hari 2 Malam

Pakej Percutian Ke Malang Surabaya 3 Hari 2 MalamPakej Percutian Ke Malang Surabaya 3 Hari 2 Malam adalah pilihan dari pada pakej percutian Surabaya 3 Hari 2 Malam start dari Surabaya atau Malang Batu. Pakej percutian ke Malang Surabaya ini kami sediakan untuk pelancong yang ingin melawat tempat pelancongan di Malang Surabaya, baik bersama keluarga / family, group, percutian sekolah atau untuk Bulan Madu | Honeymoon. Malang batu termasuk dalam kategori bandar yang memilki banyak tempat tempat pelancongan popular di, Surabaya, Jawa Timur, Indonesia. Mereka yang berkunjung ke gunung Bromo serasa ada yang kurang tampa melawat ke tempat percutian Malang, Surabaya, Indonesia.

Pakej Pelancongan Surabaya Malang 3 Hari 2 Malam

Pakej Percutian ke Malang Indonesia ini adalah salah satu pakej percutian Surabaya yang sangat banyak diminati oleh para pelancong, sebab Malang Surabaya sendiri tempat pelancongan yang banyak menawarkan tempat pelancongan terbaru di Jawa Timur. Untuk menikmati Pakej Malang Surabaya 3 hari 2 malam ini dapat kita awali / start tour dari Surabaya, Malang, Banyuwangi / Bali dengan butiran / itinerary Paket Wisata Malang Batu Surabaya 3h2m seperti berikut :

HARI KE 1: SURABAYA / MALANG – COBAN RONDO – JATIM PARK 2 – BATU NIGHT SPECTACULAR

  • Percutian ke malang Surabaya kami mulakan dengan pengangkutan dari Surabaya atau Malang dan sebagai pembuka pelancongan Malang Batu Surabaya, kami menganatar peserta tour ke menuju coban rondo waterfall yang konon mempunyai kisah menarik tentang sepasang kekasih.
  • Selepas melawati coban rondo Surabaya, maka lawatan dilanjutkan menuju ke Jawa Timur Park (jatim park 2).
  • Selesai ber-safari di jatim park 2, lawatan tour dilanjutkan kepada BNS (batu night spectacular) pelancongan di BNS ini sehingga pukul 10 malam, kemudian kita check in hotel Malang Surabaya – rehat untuk persiapan program pakej percutian ke Malang Surabaya esok hari.

HARI 2: PETIK APEL MALANG – TAMAN BUNGA SELECTA – MUSEUM ANGKUT – ALON ALON KOTA BATU

  • 07:30 kita bergerak ke tempat pelancongan terkenal di Malang, Surabaya, Jawa Timur, iaitu pelancongan ke Ladang Epel Malang.
  • Puas menikmati buah di ladang apple Malang, percutian dilanjutkan ke taman bunga selecta atau taman 1000 bunga.
  • Selepas melawati taman 1000 bunga selecta, tour dilanjutkan ke Muzium angkut yang mempamerkan pelbagai alat pengangkutan dari Indonesia dan juga beberapa negara lain.
  • Stelah itu, dilanjutkan jalan jalan di pusat bandar, iaitu Alon Alon bandar Batu Surabaya, dan kemudian kembali ke hotel semula – berehat.

HARI KE 3: CHECK OUT HOTEL – PUSAT OLEH OLEH MALANG – SURABAYA, MALANG / BALI

  • Check-out hotel malang Surabaya dan sebelum kembali ke Surabaya atau Malang (stasen, hotel / airport) kami menghantar peserta tour ke pusat oleh-oleh khas Batu Malang Surabaya.
  • Selepas itu kita melawat ke tempat pelancongan Malang antara lain; ijen boulevart, kedai oen, tugu malang dan lain lain.
  • Kemudian kita bergerak ke surabaya atau Malang dan Paket Wisata Surabaya Malang City Tour 3 Hari 2 Malam, selesai.

Demikian info mengenai Pakej Lawatan Surabaya Malang 3 Hari 2 Malam. Untuk informasi Pakej Percutian ke Gunung Bromo, Kawah Ijen Surabaya, Hiking Semeru Surabaya, pakej ground Surabaya, Bajet percutian ke surabaya, Jeep Bromo, Tempat percutian menarik di Surabaya, kemudahan pelancong dan lain lain, sila hubungi contact travel ejen Surabaya kami.


PILIHAN PAKEJ PERCUTIAN GUNUNG BROMO, MALANG BATU, SURABAYA :

Pakej Pelancongan Malang Batu City Tour 3 Hari 2 Malam

Mungkin Anda juga menyukai