PAKEJ TRAVEL KE BROMO – Private Travel Agency To Bromo Surabaya, Indonesia

 

PAKEJ TRAVEL KE BROMO - Private Travel Agency To Bromo Surabaya, Indonesia

PAKEJ PERCUTIAN BROMO – Perkhidmatan Private Travel Agency ke Surabaya, Indonesia

Kami adalah perkhidmatan travel Pakej Percutian Bromo, sekali ke tempat pelancongan menarik di kawasan Surabaya, Indonesia. Antara tempat yang akan dilawati Gunung Bromo, Malang Batu, Masjid Jin, Ladang Epal Malang, Kawah Ijen, Gunung Semeru, Taman Nasional Baluran, Safari Zoo, Tumpak Sewu Waterfall dan tempat lawatan menarik lainnya di dekat-dekat Surabaya.

Perkhidmatan travel agent Pakej Pelancongan Bromo kami memiliki fasiliti lengkap dengan bajet harga yang berpatutan untuk trip secara berkumpulan atau individu. Semua fasiliti masuk dalam pakej ground percutian, seperti supir, minyak, hotel dan lain lain.

Tak setakt itu sahaja, travel agency percutian kami juga menghantar tuan / puan ke restauran yang selesa dan halal (pakej muslim) dengan start – finish Surabaya, Banyuwangi, Malang, Yogyakarta Bali (train stesen, airport / hotel). Berikut senarai pilihan trip percutian yang sesuai untuk Anda.

PAKEJ LAWATAN BROMO – Private Travel Agensi ke Surabaya Indonesia

1. Pakej Percutian Bromo Surabaya 1 Hari

Pakej percutian ke Bromo 1 hari adalah percutian yang memerlukan masa pelancongan 1 hari sahaja, pakej pelancongan Bromo Surabaya ini masuk category pakej lawatan yang sangat murah, sehingga trip midnight tour ini banyak diminati oleh pelancong.

Dalam trup pakej percutian ke Gunung Bromo 1 hari ini, kita tak payah tempah hotel, sebab dari Surabaya atau Malang kita langsung ke puncak sunrise di kawasan wisata Bromo, dan selepas itu diteruskan ke tempat pelancongan menarik sekitar Gunung Bromo.

2. Pakej Percutian Bromo 2 Hari 1 Malam

Pakej percutian Bromo 2h1m adalah pakeg travel yang memerlukan masa pelancongan 2 hari 1 malam dengan start dari Surabaya atau Malang. Dalam trip 2d1n ini kita memerlukan tempat menaginap atau hotel di kawasan Gunung Bromo Surabaya.

Aktiviti pelancongan Gunung Bromo bermula di hari ke 2 tepat pukul 03:00AM, Anda akan di ambil dari hotel menuju ke tempat melihat sunrise di penanjakan, selpas itu meneruskan ke tempat pelancongan menarik di dekat dekat Gunung Bromo dan balik semula ke Surabaya atau Malang – Finish.

3. Pakej Percutian Bromo Camping

Kalau di Malaysia ada trip percutian camping pulau perhentian, di Indonesia ada trip Percutian Camping di Gunung Bromo. Pakej khemah di Gunung Bromo ini merupakan pakej yang ramai diminati oleh pelancong tempatan mahupun mancanegara.

Pakej Camping di Gunung Bromo merupakan trip pelancongan 2 hari 1 malam untuk melihat keindahan sunrise sekali tempat wisata menarik sekitar Gunung Bromo lainnya. Sekiranya minat dengan tour camping, anda dapat memulakan dari dari Surabaya atau Malang.

4. Pakej Percutian Bromo Ijen 3 Hari 2 Malam

Percutian Bromo Ijen 3h2m merupakan pilihan Pakej Percutian Surabaya Bromo combination dengan trip hiking Kawah Ijen Banyuwangi. Trip percutian ini dimulakan dari Surabaya, Banyuwangi, Bali atau Malang dan langsung menuju ke Kawah Ijen, dan bergerak ke Gunung Bromo kemudian.

Package lawatan Bromo Ijen 3d2n ini sangat diminati oleh pelancong, sebab dalam package ini, selain mendapatkan sunrise tour, kita juga dapat melihat fenomena alam semula jadi di puncak Gunung Ijen, iaitu Blue Fire atau Api Biru Kawah Ijen.

5. Pakej Percutian Bromo Malang 3 Hari 2 Malam

Pakej percutian Bromo Malang 3h2m adalah pelancongan Gunung Bromo yang dikombinasikan dengan pakej percutian ke Malang, yang dimulakan dengan trip Sunrise sekali lawatan ke tempat pelancongan menarik di kawasan Gunung Bromo Surabaya.

Selepas trip pakeg percutian Bromo, tour diteruksan ke ladang epal di Malang Batu, Rumah warna warni, floating market, Coban rondo sekali ke tempat pelancongan menarik lainnya di dekat dekat kota Malang Batu, dan balik ke Surabaya semula – finish.

5. Pakej Percutian Bromo Malang 4 Hari 3 Malam

Trip ercutian Bromo Malang 4h3m adalah pakej combination antara travel percutian Bromo dengan pakej percutian ke Malang Indonesia. Trip percutian ini sangat ramai diminati oleh pelancong tempatan mahupun macanegara, sebab pakej ini lagi sesuai untuk pakej family atau tour group.

Percutian Bromo Malang 4d3n dimulakan dengan trip travel percutian ke Gunung Bromo, dan lawatan ke Malang Batu kemudian. dan ada lagi satu pakeg yang ramai diminati, iaitu Pakej Percutian Surabaya Bromo Malang 5 hari 4 malam. 

Sekiranya tuan puan memerlukan maklumat atau sebarang pertanyaan yang berkenaan dengan percutian Bromo Surabaya, Malang Batu, Kawah Ijen, Safari Zoo Surabaya sekali fasiliti sepanjang pengembaraan di Surabaya, sila hubungi talian travel agen kami.

PAKEJ PELANCONGAN BROMO – Private Travel Agency in Surabaya, East Java Indonesia